Veelgestelde vragen

Home » Veelgestelde vragen

Is het Kastanje Festival GRATIS toegankelijk?

Ja, de activiteiten overdag zijn gratis toegankelijk. Geniet van livemuziek, kinderactiviteiten, een familiekermis van 4000 m2 of de vrijmarkt op zondag. Voor Qmusic The Party (vrijdagavond 31 aug.) en de Radio Continu Drive-In Show (zaterdagavond 1 sep.) heb je wel een toegangsbewijs nodig. Koop hier je ticket(s).

Ik wil naar Qmusic The Party, kan dat?

Natuurlijk! Geniet van Qmusic The Party inclusief het foute uur op vrijdagavond 31 augustus. Voor deze avond heb je een toegangsbewijs nodig. Koop je ticket(s) op deze pagina. Wil je ook naar de Radio Continu Drive-In Show? Koop dan (een) combi-ticket(s).

Ik wil naar de Radio Continu Drive-In Show, kan dat?

Natuurlijk! Geniet van de Radio Continu Drive-In Show met optredens van o.a. Lawineboys, Helemaal Hollands, Zware Jongens, Burdy en Tesca op zaterdagavond 1 september. Voor deze avond heb je een toegangsbewijs nodig. Koop je ticket(s) op deze pagina. Wil je ook naar Qmusic The Party? Koop dan (een) combi-ticket(s).

Wat is het programma van het Kastanje Festival?

Vrijdagavond 31 augustus
Qmusic The Party inclusief het foute uur

Zaterdag 1 september
Familiedag met o.a. livemuziek, kindervermaak, kermis en Beatzzz on Tour

Zaterdagavond 1 september
Radio Continu Drive-In Show met o.a. Lawineboys, Helemaal Hollands en Zware Jongens

Zondag 2 september
Familiedag met o.a. finales beachvolleybal en vrijmarkt

Het gehele programma vind je op deze pagina.

Kan ik mijn spulletjes verkopen op de vrijmarkt?

Ja dat kan! Op zondag 2 september kun je van 10.00 – 18.00 uur op de vrijmarkt staan. Meld je aan via deze pagina. Het bedrijfsleven kan ook op de vrijmarkt staan. Neem dan contact op met info@kastanjefestival.nl.

Is er dit jaar ook een beachvolleybaltoernooi?

Ja, net als de afgelopen jaren is er weer een beachvolleybaltoernooi. De wedstrijddagen zijn op zaterdag 1 en zondag 2 september. Meer informatie, waaronder het programma, vind je op deze pagina. Wil je meedoen? Dat kan natuurlijk ook! Schrijf je dan direct in!

Wat houdt de Summerbreak in?

De Baggelhuizerplas staat ook deze zomer, van 27 t/m 30 augustus, weer in het teken van de SummerBreak. Tijdens de SummerBreak maak je kennis met verschillende activiteiten, spellen, organisaties en verenigingen op het gebied van sport, cultuur, techniek, welzijn en leefstijl, uit Assen.

Dit jaar bestaat de SummerBreak al tien jaar! En om niet zo maar aan de tiende keer SummerBreak voorbij te gaan, vieren we dit op maandag 27 augustus om 14.00 bij het grote podium.